top of page

Gebruikersnaam wijzigen

Hieronder lees je stap voor stap hoe je een gebruikersnaam kunt wijzigen.

1.

Voer de hoofdgebruikerscode in en druk op de knop ent.

2.

Toets het cijfer 42 in en druk op ent.

3.

Druk bij “1=Gebr. Codes” op “ent”.

4.

Druk bij “Manager (L2)” op “ent”.

5.

Druk 2 keer op de knop A.

6.

Druk bij “4=Wijzig Naam” op “ent”.

7.

Nu zit je in het menu om de naam te wijzigen. Om de letters te verwijderen, druk je op de knop A totdat je bij de laatste letter bent.  Druk nu op de knop * om alle letters te verwijderen.

Om een letter toe te voegen, maak je gebruik van de cijfers op het paneel. Als je 1x op de 1 drukt, dan krijg je de letter "A" en als je 2x op de 1 drukt krijg je de letter "B" enz.

ABC1abc

DEF2def

GHI3ghi

JKL4jkl

MNO5mno

PQR6pqr

Galaxy-nummer d2.png

STU7srtu

VWX8vwx

YX9yx

naar rechts

naar links

verwijder

8.

Druk op "ent" om de naam te bevestigen.

De naam is nu toegevoegd.

Druk op esc om terug te gaan naar het hoofdscherm.

Kom je er toch niet uit?
Geen probleem we schieten te hulp.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil het toch niet lukken? Geen zorgen. Je krijgt van ons altijd de juiste hulp!

bottom of page